Elke dag is het op haar vuile kleine geest. Ze gaat ermee slapen en wordt ermee wakker.

Het beïnvloedt haar concentratie als ze op school is. De gedachte om een ​​paar vreemde mannen tevreden te stellen, die hun harde lullen afzuigen. Haar mond vullen en wennen. Ze doet alles voor die grote prijs: grote cumloads, een grote facial, alles om haar eerste cumshower te krijgen. Maak kennis met Bambi Dutch!

  • Categories:

Nu wordt de CarBizz-baas van Bambi echt boos, ja, echt pissig !!

Nadat hij zijn secretaresse Bambi had verteld stand-by te staan ​​voor een belangrijke zakelijke deal, faalde ze opnieuw. Hij loopt rond als een dolle hond, kijkend en bedenkend hoe hij haar voor deze fout kan straffen. En raad eens? Het is de 3e keer deze week dat ze “fuckt”! Dat is erg slecht voor zijn autobedrijf. Om zijn klanten tevreden te stellen doet hij ze een aanbod dat ze niet kunnen weigeren. Hij grijpt Bambi bij haar arm en brengt haar op haar knieën voor zijn geïrriteerde klanten. Hij eist van haar dat ze zijn speciale gast een pijpbeurt geeft die ze nooit zullen vergeten. Ze weet dat dit haar laatste kans zal zijn om haar baan in een mannenwereld veilig te stellen.

  • Categories:

Zondag vroege ochtend net voor de zondagse mis in de kerk.

De pastoor klopt voorzichtig op Mila’s deur. Mila, hallo Mila, ben je daar? Geen reactie… Dus ging hij de kamer binnen om te zien waar ze is. Lieve Heer, hij schreeuwt! Wat is dit een laptop, met cumbizz op het scherm, grote dildo, anaal maar plug! Heilige Jezus, hij raakte in paniek, hij luidde snel de klokken, broeders! Broers schreeuwde hij. En gaat op zoek naar die kleine slet Mila, Millllaahh! Hij schreeuwde vol woede alsof hij bezeten was door een Daemon. Daar ben je. Kom nu met me mee jij vuile slet! Mila was in shock en doodsbang. En hij grijpt haar armen, ik zal je een lesje leren, porno kijken, dildo’s, lieve heer, wie is dit kind? Naar de kerker! Hij nam haar kleren af, haar grote borsten werden samengeperst door de pastoor om haar kwaad te doen, legde haar op het Andreaskruis en begon haar te slaan. Hij sloot haar op in een smerige kooi. En ze geloven in hun bukkake-uitdrijving. Dit is de cumshot, wijwater op je gezicht, drink het zus! Drankje! Wordt vervolgd… Ze hadden ook plannen voor een gangbang met zuster Mila Milan. Heilig water op je gezicht Drink het zuster! Drankje! Wordt vervolgd… Ze hadden ook plannen voor een gangbang met zuster Mila Milan. Heilig water op je gezicht Drink het zuster! Drankje! Wordt vervolgd… Ze hadden ook plannen voor een gangbang met zuster Mila Milan.

  • Categories: