INFORMATIE DELEN

Geef als vuistregel alleen dat wat nodig is om uw bestelling te voltooien. Hoewel sociale media zoals Facebook en Twitter hebben bijgedragen aan een cultuur van “delers”, zijn er bepaalde details over jezelf die geen enkele online retailer hoeft te weten. Winkeliers proberen vaak aanvullende gegevens te verzamelen, zoals het jaarlijkse gezinsinkomen of favoriete soorten entertainment, maar meestal alleen voor marketingdoeleinden. Vaak is het zo, maar soms kan het vrijgeven van niet-essentiële informatie leiden tot spam, telemarketingoproepen of erger.

UW WACHTWOORD BESCHERMEN

De meeste online shoppers klikken onmiddellijk op “akkoord” wanneer ze worden gevraagd een vakje aan te vinken dat aangeeft dat ze het privacybeleid van het bedrijf hebben gelezen en begrepen. In feite worden de meeste online privacybeleidsregels ongelezen voordat transacties worden afgerond. Privacybeleid kan zwaar zijn voor de “legalees”.

LIDMAATSCHAPPEN

We bieden maandelijks en jaarlijks terugkerende lidmaatschappen aan voor al onze categorieën, evenals een 24HR proeflidmaatschap. Je moet 18 jaar en ouder zijn om een ​​lidmaatschap bij ons af te sluiten. Voor opzeggingen van het lidmaatschap kan een verzoek worden ingediend via het ondersteuningsformulier op onze website ( hier ). Het actieve lidmaatschap wordt dan beëindigd op de vervaldatum van dat lidmaatschap en er vindt geen verlenging plaats voor de volgende maand of het volgende jaar. Het proeflidmaatschap van 24HR kan niet worden beëindigd. We bieden ook downloads aan voor alle leden. Wanneer een lid een download koopt, krijgt hij/zij twee downloads bijgeschreven op zijn/haar account voor de specifieke film die hij/zij wil downloaden. Vanwege de onmiddellijke aard van de service die we bieden, heeft het lid 2 uur om dit downloadtegoed te gebruiken voordat het verloopt. Als het downloadtegoed is opgebruikt of verlopen is, kan het lid niet meer downloaden, tenzij er een nieuwe downloadaankoop is gedaan.

TERUGBETALING

Gezien de aard van digitale items en de service die we bieden, bieden we over het algemeen geen restitutie of tegoed voor een aankoop, tenzij vereist op grond van de Nederlandse consumentenwetgeving of andere relevante wetgeving inzake consumentenbescherming.

VERTROUWELIJKE INFORMATIE

We waarderen uw informatie en nemen redelijke voorzorgsmaatregelen om deze te beschermen. Hoewel we redelijke stappen ondernemen om de veiligheid van uw informatie te behouden, moet u er rekening mee houden dat we niet kunnen beloven dat uw gebruik van de CumBizz Video on Demand-service vertrouwelijk zal zijn, en we kunnen niet beloven dat de informatie die u ons verstrekt volkomen veilig. Tijdens het gebruik van CumBizz kunt u zich ook bewust worden van vertrouwelijke informatie over ons of een ander lid. U belooft geen vertrouwelijke informatie die u via de CumBizz-service ter beschikking wordt gesteld aan een andere persoon bekend te maken.